Cum obţinem uleiul de banane şi la ce ne ajută | Cafeneaua Subiectelor



                    ULEIUL DE BANANE - BENEFICII ŞI MOD DE PREPARARE 

Uleiul din banane nu este foarte popular în rândurile românilor , însă el este un ulei foarte sănătos pentru hidratarea pielii în profunzime chiar mai bine decât o cremă cosmetică. 

Poate fi aplicat pe faţă ca şi bază de machiaj protejând tenul foarte bine de acţiunea negativă a razelor UV.şi a celor solare.


Ridurile vor fi uitate datorită acestui ulei din banane , va reda pielii elasticitatea naturală , îţi va oferi cel mai bun efect anti-agenic şi va stimula producţia de colagen natural din piele.

Părul tău va beneficia şi el din plin de acţiunea benefică a acestui ulei mai ales dacă te confrunţi cu vârfuri despicate sau în urma acţiunilor de vopsire , a decolorărilor excesive , devenind foarte deteriorat , uleiul de banane repară totul foarte eficient.

Ca să scapi de mătreaţă , masează scalpul o dată pe săptămână iar în maxim două luni vei rămâne uimit de rezultate.

CUM PREPARĂM ULEIUL DE BANANE



Acest ulei este practic un amestec din două ingrediente , tăiem coaja de la o banană în pătrăţele mici , (inclusiv coada )de aproximativ 1 cm. , le punem întră pungă din plastic mai groasă şi batem punga cu un sucitor sau ciocan din lemn până când vom observa că începe să iasă uleiul din ele .

Depozităm conţinutul pungii într-un borcan cu gura mai largă astfel ca să putem introduce mâna în el, peste care vom turna ulei de migdale dulci presat la rece , până vom acoperi cojile de banane complet.

Vom depozita recipientul timp de două zile într-un loc călduros şi luminos , apoi strecurăm printr-un tifon uleiul şi îl vom folosi .

citeşte şi...Cojile de banane şi sănătatea

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii