Apa de ghimbir şi beneficiile sale | Terapia Naturistă



 CUM PREPARĂM APA DE GHIMBIR 

Apa de ghimbir consumată regulat este una dintre cele mai bune metode de a elimina toxinele, de a ne creea  o stare de saţietate dar şi de a ne întări organismul pentru sezonul rece ce va urma.

 Înlocuind apa cu apă de ghimbir şi zeamă de lămâie , este una dintre cele mai bune metode de a pierde din greutate .

 Infuzia cu ghimbir este foarte eficientă în arderea grăsimilor acumulate pe talie, şolduri şi coapse.


Cum preparăm apa de ghimbir: o rădăcină proaspătă de ghimbir tăiată felii pe care le vom adăuga într-un litru de apă pe care îl punem la fiert  la foc mare, când apa a dat în clocot dăm focul mai mic şi mai lăsăm să fiarbă 15 minute, după care lăsăm la răcit, strecurăm şi consumăm tot lichidul pe parcursul unei întregi zile.

O altă variantă de a obţine această apă este de a tăia ghimbirul felii şi-l vom pune într-un litru de apă la frigider timp de 8-10 ore.

Beneficii :

- detoxifiază organismul

- reduce inflamaţia şi durerile articulare

- favorizează arderea rapidă a grăsimilor

- reglează colesterolul 

- scade tensiunea arterială

- subţiază sângele 

- întăreşte imunitatea

- alungă răceala

- combate constipaţia

Sunt doar câteva dintre beneficiile acestei ape pe care ar trebui să o consumăm zilnic.

                VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii

Trimiteți un comentariu