PLANTE COMBINATE PENTRU UN FICAT SĂNĂTOS
Dacă totuşi din diferite cauze îl facem să sufere avem la îndemână ceaiurile din plante care pot calma aceste crize, plantele fiind la îndemâna noastră oricând.
Pentru detoxifiere recomandate sunt şi ceaiurile de rădăcină
de obligeană, şi ceaiul de drăgaică acestea ajutând pancreasul, ficatul dar şi
rinichii să funcţioneze în condiţii normale. Aceste ceaiuri nu au un renume
bun pentru gustul lor,însă dacă nu vă puteţi împăca cu gustul lor puteţi apela
la ceaiul de măcrişul iepurelui.
Indiferent ce vei alege din cele trei variante nu trebuie să adaugi zahăr sub nici o formă. Se va consuma zilnic o singură cană de ceai şi se va evita prăjelile şi produsele de patiserie.
Indiferent ce vei alege din cele trei variante nu trebuie să adaugi zahăr sub nici o formă. Se va consuma zilnic o singură cană de ceai şi se va evita prăjelile şi produsele de patiserie.
Se pune o linguriţă de rădăcină de obligeană rasă într-o cană cu apă rece şi o lăsăm peste noapte, dimineaţă strecurăm zeama şi îl încălzim bain-marie. Se va administra câte o linguriţă înainte şi după fiecare masă. Ceaiul nu se va consuma niciodată rece sau prea fierbinte.
Acest ceai se obţine doar prin macerare, niciodată prin
infuzie.
Amestecăm 1 lingură de frunze de anghinare cu o jumătate de litru de apă şi o lăsăm la macerat pănă dimineaţa când strecurăm lichidul rezultat şi vom bea jumătate din el pe stomacul gol, apoi te lungeşti în pat, stai 10-15 minute pe partea dreaptă, iar restul de ceai se va consuma înaintea celorlalte mese urmând aceiași procedură.
Comentarii
Trimiteți un comentariu