Uleiul de măsline extravirgin - Porţia ta zilnică de sănătate | Cafeneaua Subiectelor



ULEIUL DE MĂSLINE EXTRAVIRGIN  , PORŢIA TA DE SĂNĂTATE . CONSUMĂ-L ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ PE STOMACUL GOL ŞI AFLĂ LA CE TE AJUTĂ .

Uleiul de măsline extravirgin este o bogată sursă de grăsimi sănătoase şi nutrienţi , fiind foarte bun pentru sănătatea noastră, dar poate niciodată nu te-ai gândit că el ne poate ajuta cosnumându-l ca atare, adică să îl bei pe stomacul gol. 

Consumul de ulei de măsline extra-virgin are numeroase beneficii sănătoase pe care nu mulți le cunosc. 


Iată pentru ce este bun şi la ce te ajută :

Este bun pentru oase ,piele ,păr şi unghii , se cunoaşte faptul că este nelipsit din măştile pentru ten , păr şi piele însă nu se cunoaşte faptul că este mult mai eficient atunci când îl bem .

Curăţă ficatul , datorită conţinutului său mare de omega 3 , grăsimi sănătoase care sunt  foarte importante pentru sănătatea ficatului şi a întregului organism şi care ne conferă un plus de saţietate ,astfel ne va ajuta cumva să şi slăbim.

Întăreşte sistemul imunitar , mărind nivelul colesterolului bun , astfel ne va proteja inima de bolilile cardiovasculare . 

Reduce inflamaţiile din organism ,având un efect antiinflamator destul de eficient.

Datorită compuşilor din conţinutul său , protejează creierul de boli grave precum Alzheimer ,scade riscul de apariţie a depresiei şi vă îmbunătăţeşte memoria .


Este bun pentru colon , protejează celulele de modificări care pot duce la apariţia cancerului  şi este şi un remediu excelent pentru constipaţie .

Aşa că avem toate motivele să luăm în calcul consumul de ulei de măsline extra-virgin , dimineaţa pe stomacul gol .

Se va administra o lingură , ceea ce am putea-o numi şi lingura de sănătate zilnică.

               VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Comentarii