Cel mai bun ceai anti-reumatic | Cafeneaua Subiectelor





       CEL MAI BUN CEAI ANTIREUMATIC . AFLĂ ŞI TU CUM SE PREPARĂ ŞI                           ADMINISTREAZĂ.

Din păcate odată cu înaintarea în vârstă tot mai mulţi oameni încep să aibe probleme cu reumatismul, această dureroasă şi sâcâitoare afecţiune a articulaţiilor şi oaselor . Îngrijorător este faptul că această boală începe să îşi facă simţită prezenţa şi în rândul tinerilor.




 Este adevărat că găsim în farmacii tot felul de pastile şi unguente chimice ,  care de cele mai multe ori ne fac bine , alteori au efecte adverse  asupra organismului.

 Astăzi vă voi prezenta un ceai foarte eficient antireumatic pe care îl putem prepara chiar noi din mai multe plante pe care trebuie să le combinăm , ori să cumpăraţi direct produsul din magazinele de specialitate. Iată de ce avem nevoie pentru a face amestecul de plante :

-  2 linguri de frunze de mesteacăn

-  un sfert de lingură de frunze de ienupăr

- 2 linguri frunze de frasin

- 1 lingură de coada calului

- 1 lingură de păstăi de fasole

- 3 linguri de coajă de salcie

- 1 lingură de flori de soc



Cantităţile le puteţi raporta dvs. la câtă cantitate de ceai doriţi să obţineţi ( ex. 1 lingură o puteţi transforma în linguriţă sau în orice altceva , dar să păstraţi proporţiile .)

Ca acţiune terapeutică acest amestec de plante este analgezic ,sedativ şi diuretic , având şi proprietăţi diaforetice şi ferbifuge .

Într-un ibric punem 250 ml. de apă şi aşteptăm până va da în clocot după care vom adăuga 1 lingură de amestec de plante şi vom continua fierberea 2 minute , luăm ibricul de pe foc şi-l vom acoperi , lăsându-l la infuzat cca. 20 de minute , strecurăm şi putem îndulci după gust . Vom consuma 3 ceaiuri calde pe zi între mese.

Acest ceai este recomandat în tratamentul reumatismului cronic şi acut dar şi pentru gută.

Dacă vă faceți griji pentru procurarea plantelor , le găsiți în magazinele de specialitate tot timpul anului.

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Comentarii