Apa ținută în vase de cupru - beneficii uimitoare pentru sănătate | Cafeneaua Subiectelor



APA ȚINUTĂ ÎN VASE DE CUPRU ȘI SĂNĂTATEA 

Nu mulți dintre noi cunoaștem faptul că apa depozitată în vase de cupru, aceasta se va purifica într-un mod natural, de la sine.

De obicei cheltuim sume importante pe tot felul de filtre, de purificatoare, fără să știm că vasul din cupru face același lucru ca și filtrele moderne. Apa va fi purificată de alge, fungi și bacterii, eliminându-le cu succes. Se cunoaște faptul că acestea afectează organismul uman.


Apa ținută în vase de cupru, o perioadă de ce puțin 4 ore sau 8 ore, devine automat mult mai bună, din punct de vedere al calității.

Se cunoaște faptul că acest cupru, nu poate fi sintetizat la nivelul organismului nostru, așa că trebuie să-l găsim în alimentele pe care le consumăm. Cele mai importante surse naturale de a asimila cupru este consumul de legume de culoare verde închis, cereale, cartofi, ciocolată, semințe, linte, nuci, organe de animale, fructe de mare.

O altă sursă de a obține cupru pentru organism  este și consumul de apă care a fost ținută în vase de cupru, iar consumul a 500 ml. zilnic, va acoperi necesarul de care organismul nostru are nevoie.

Beneficiile consumului de apă ținută în vase de cupru sunt :

- ajută sistemul digestiv, eliminând aciditatea, constipația, balonarea și indigestia - pentru asta trebuie să consumăm dimineața pe stomacul gol a unui pahar cu apă care a stat 4-8 ore într-un recipient din cupru.

- surprinzător este faptul că asta ne va ajuta să și slăbim, deoarece asta va elimina celulele adipoase, pentru asta trebuie să consumăm 3 pahare cu apă.

- combate anemia, ajutând corpul să asimileze mai mult fier, în cazuri de anemie vom lua suplimente de fier cu 2-3 pahare de apă din vasul de cupru.

- previne apariția bolilor cardiovasculare, reglând presiunea sângelui scăzând în același timp trigliceridele, implicit și colesterolul.


- datorită faptului este un bun antioxidant, previne îmbătrânirea prematură, protejând celulele de atacul radicalilor liberi.

- stimulează chiar și activitatea cerebrală

- este un excelent antiinflamator, fiind foarte recomandat în cazurile de artrită, sinuzită, boli inflamatorii intestinale 

- ajută și în cazurile de glandă tiroidă, aceasta are nevoie de o cantitate destul de importantă de cupru, pentru a funcționa normal.

                          VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii