Ceaiul minune - Ceaiul de ghimbir și turmeric | Cafeneaua Subiectelor



CEAIUL DE TURMERIC ȘI GHIMBIR - BENEFICII EXTRAORDINARE PENTRU SĂNĂTATE 

Acest amestec de turmeric și ghimbir sub formă de ceai este foarte eficient pentru sănătatea nostră acționând în tratarea și ameliorarea a peste 40 de boli și afecțiuni, fiind un excelent detoxifiant al ficatului, dar și un bun anti-inflamator, calmează eficient migrenele, îmbunătățește buna funcționare a sistemului digestiv, curăță sistemul limfatic și este foarte recomandat în răceli.


Scade riscul aparițiilor accidentelor cardiovasculare fiind un puternic adjuvant pentru circulația sangvină, prevenind formarea cheagurilor, este recomandat consumul acestuia pentru persoanele care suferă de colon iritabil, a celor care și-au pierdut apetitul alimentar, celor care au circulația deficitară a sângelui, crampe intestinale și menstruale, flatulență, balonare, indigestie, purifică sângele, rinichii și ficatul, împiedică înfundarea arterelor, apariția aterosclerozei și a problemelor cardiovasculare.

Împiedică apariția și dezvoltarea cancerului de prostată, a cancerului de colon și a leucemiei, menține starea de funcționare optimă a ficatului.

În plus are efecte analgezice semnificative, ameliorând eficient durerile cauzate de artrită și fibromialgie.





CUM PREPARĂM CEAIUL DE GHIMBIR ȘI TURMERIC

Pentru preparare avem nevoie de :

- o bucățică de ghimbir de aproximativ 2 cm,

- 2 linguri rase de scorțișoară

- sucul de la o lămâie 

- 1 lingură de pulbere de curcuma

- 1 lingură pudră de boia 

- 400 ml. de apă plată

- miere de salcâm

Vom pune apa la fiert și adăugăm lingura de curcuma și boiaua, lăsăm pe foc cca. 10 minute, strecurăm lichidul și adăugăm zeama de lămâie, ghimbirul și scorțișoara. Lăsăm să se răcească și adăugăm miere după gust.

Consumăm o cană pe zi timp de 14 zile iar efectele sale miraculoase le veți simți foarte repede.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Comentarii

Trimiteți un comentariu