Antibioticul natural care tratează infecțiile urinare și a rinichilor chiar de la prima utilizare | Cafeneaua Subiectelor



CUM PREPARĂM ANTIBIOTICUL NATURAL CARE ELIMINĂ INFECȚIILE URINARE ȘI A TRACTULUI URINAR

Acest antibiotic natural este destinat în special în infecțiile ale tractului urinar , având efecte extraordinare chiar de la prima administrare.


Persoanele care au suferit de aceste neplăcute infecții , știu cât de dureroase sunt și cât de persistente în timpul urinărilor care devin mai frecvente . Acest antibiotic natural va lupta împotriva acestor infecții și va reduce inflamația vezicii urinare .

O statistică arată faptul că una din cinci femei contactează o infecție și o inflamție a vezicii urinare în fiecare an și asta datorită bacteriei Escherichia coli . În multe din cazuri aceasta va dispare de la sine fără un tratament special , însă nu este o regulă .



 Dacă aveți simptome ca a unei cistite ne va forța să mergem la toaletă practic din 10 în 10 minute iar urinarea va fi dureroasă și cu usturimi și câteodată urina va fi cu sângerări , urmată de febră , dureri de spate și frisoane , atunci trebuie să faceți o vizită la medic .

Iată o rețetă a unui antibiotic natural uimitor, care vă va ajuta să uitați de această afecțiune neplăcută:

Ingrediente:

- ulei de măsline - 180 ml.

- coajă de lămâie - 250 gr.

- miere - 250 gr.

- rădăcină de pătrunjel - 250 gr.

Mod de preparare:

Mai întâi, rădăcina de pătrunjel trebuie tăiată în câteva bucăți mai mici iar apoi o puneți într-un mixer împreună cu uleiul de măsline, coaja de lamâie și mierea. 

Obținem un amestec omogen din aceste ingrediente, apoi puneți amestecul într-un recipient din sticlă pe care-l vom păstra la frigider 



Administrare:

Consumăm
o lingură de remediu în fiecare dimineață pe stomacul gol , până la vindecare.

Recomandare:

Mierea trebuie să fie organică, cumpărată de la un apicultor de încredere , de asemenea, lămâia pe care o folosiți ar trebui să fie lipsită de pesticide. 

Dacă ați cumpărat lămâile dintr-un supermarket, luați niște sifon și lăsați-l să se trezească , apoi puneți lămâile în ea preț de 30 de minute, aceasta va elimina toate toxinele și pesticidele.

Sfat suplimentar:

Pe timpul tratamentului evitați ciocolata și cofeina, acestea pot ajuta bacteriile să invadeze rapid urina.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Comentarii

Trimiteți un comentariu