
CEAIUL DE DAFIN ŞI SALVIE - PREPARARE-BENEFICII CURATIVE
Acest ceai se numără şi el printre ceaiurile care ne ajută în probleme digestive, dar va și reduce stratul de grăsime abdominală. Cu riscul de a mă repeta, niciun ceai din lume nu poate face treaba asta singur fără ajutorul nostru.
O dietă moderată, sănătoasă şi puţină mişcare va stimula practic efectele ceaiului şi ne vom bucura de acestea.
Pentru preparea acestui ceai avem nevoie de :
- 1 litru de apă ( recomandat plată)
- 5 frunze de dafin
- o mână mai încărcată de frunze de salvie
- 1 beţişor de scorţişoară
Vom pune într-un vas apa plată pe care o punem la foc, când acesta va da în clocot vom adăuga toate ingredientele de mai sus şi lăsăm să clocotească preţ de 15 minute după care oprim focul.
Filtrăm şi consumăm în prima săptămână o cană pe zi în două reprize pe stomacul gol urmând ca treptat să se ajungă la 2 căni zilnice.
Vom consuma regulat pentru rezultate excelente, însă nu uita, dietă şi mişcare .
VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
Comentarii
Trimiteți un comentariu