Un ceai pentru slăbit - ceaiul de scorţişoară şi dafin | Cafeneaua Subiectelor



         CEAIUL DE SCORŢIŞOARĂ ŞI DAFIN - PREPARARE ŞI ADMINISTRARE

Poate este un ceai neobişnuit pentru mulţi dintre noi şi pe bună dreptate.  Nu este un ceai foarte popular, însă este recomandat pentru cei care vor să slăbească, având un efect puternic în arderea grăsimii abdominale, iar asta clar este un avantaj, deoarece ştim că burta este cea mai dificilă zonă pentru slăbit.


Cele două ingrediente îmbunătăţesc funcţiile sistemului digestiv şi este foarte săţios ,ceea ce îl face un excelent înlocuitor al suplimentelor alimentare dintre mese. Cu o dietă diversificată şi cu ceaiul de scorţişoară şi dafin, băut imediat după mese vom avea rezultate vizibile.

Atât dafinul cât şi scorţişoara sunt renumite pentru proprietăţile lor antispetice, dar şi pentru cele diuretice şi digestive, previne formarea gazelor şi aciditatea din stomac, dar şi infecţiile tractului urinar.

În afara faptului că este curativ şi diuretic acest ceai de scorţişoară şi dafin ajută la reglarea metabolismului, ajută la eliminarea toxinelor, reduce nivelul uric din organism, menţine controlul asupra nivelului de zahăr din sânge, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, accelerează metabolismul, este un bun protector al ficatului, dar este un ceai recomandat şi persoanelor care suferă de diabet.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE  PENTRU A PREPARA ACEST CEAI :

- 2 batoane scorţişoară

- 5 foi de dafin

- 1 litru de apă

      Preparare 


Punem apa într-un vas pe care îl punem pe foc, când apa începe să clocotească vom adăuga cele două batoane de scorţişoară şi foile de dafin pe care le vom lăsa să fiarbă cca. 5 minute. Dăm vasul jos de pe foc, îl acoperim şi-l vom lăsa la infuzat cca. 20 de minute, filtrăm şi îl depozităm într-o sticlă.

Administrare 

Se consumă prima ceaşcă de ceai dimineaţa pe stomacul gol, apoi câte una după fiecare masă. Vom urma această cură 3 zile pe săptămână, dar consecutiv, iar împreună cu o dietă sănătoasă şi ceva exerciţii fizice, acest ceai este foarte bun în lupta ta cu kilogramele în plus.

citeşte şi ..Ceaiul albastru ne ajută să slăbim natural

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Comentarii