Ceaiul din teci de fasole și beneficiile sale | Cafeneaua Subiectelor



              CEAIUL DIN TECI DE FASOLE ŞI BENEFICIILE SALE CURATIVE 

Astăzi vom vorbi puţin despre un ceai mai puţin obişnuit însă cu efecte uimitoare în tratarea multor afecţiuni . 



Ştim cu toţii că fasolea verde este un aliment aproape complet când vine vorba de substanţe nutritive de care putem profita din plin pentru întărirea sistemului imunitar, însă nu mulţi cunoaştem faptul că şi tecile boabelor de fasole sunt adevărate minuni pentru sănătatea noastră.

 Cu un conţinut ridicat de vitamina C, minerale, aminoacizi şi tripoftan , acestea sunt substanţe exterm de benefice în cazurile de diabet, a afecţiunilor renale şi urinare.

Pentru bolile renale, acest ceai din teci de fasole are proprietăţi diuretice deosebite şi este recomandat în afecţinui renale, cistite şi boli ale vezicii urinare. Implicit acesta detoxifică organismul prin acţiunea sa diuretică, dar mai ales curăţă rinichii, eliberând căile urinare.

Datorită efectului său diuretic şi detoxifiant , ceaiul din tecile de fasole , tratează şi elimină acumulările excesive de apă la nivelul ţesuturilor, crescând fluxul de urină ajută la eliminarea deşeurilor şi a retenţiei de apă din organism.

Este un bun detoxifiant intern, cu efecte vizibile şi la exterior eliminând toxinele  ceaiul curăţă pielea şi ajută la eliminarea erupţiilor cutanate. Dacă te confrunţi cu probleme ale pielii ca acnee, eczeme, este recomandat să consumi mai multă fasole verde.

Pentru diabet are un efect reglator al glicemiei, scăzând nivelul de zahăr din sânge şi reglează secreţia de insulină . 

Se recomandă  consumul a 3 căni zilnice de ceai, pe o perioadă de 1 lună de zile, având efecte remarcabile.




                              CUM PREPARĂM CEAIUL DIN TECI DE FASOLE 

 - prima variantă este cea a fierberii, se pune la fiert o linguriţă de teci uscate şi mărunţite în 250 ml. de apă timp de 20 de minute. Se strecoară şi se bea neîndulcit.

 - o altă variantă este cea prin macerare, se pun de seara 4 linguri de teci uscate și mărunţite în 1 litru de apă, a doua zi se pune la fiert şi se va fierbe până apa a ajuns la jumătate, iar ceaiul rezultat îl vom împărţi în 3 părţi egale pe care-l vom consuma înaintea meselor principale.


                    VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii

Trimiteți un comentariu