Ceaiul din coji de rodie | Cafeneaua Subiectelor



CUM PREPARĂM CEAIUL DIN COJI DE RODIE 

Se cunoaşte faptul că rodia este regina fructelor datorită proprietăţilor sale curative , că sucul rodiilor ajută la protejarea sistemului imunitar şi a celui circulator  , nici asta nu este o noutate , că rodia este supranumită şi elixirul tinereţii este arhicunoscută , însă astăzi vin cu o noutate în domeniul remediilor naturiste , tot din jurul acestui fruct minune .


 Este vorba despre coaja acestuia, care după ce consumăm fructul , de fiecare dată  o aruncăm , însă de astăzi nu o veţi mai face când o să aflaţi cât este de benefică şi ea pentru sănătatea noastră.


Mai întâi după ce vom scoate sâmburii fructului de rodie din coajă , vom păstra coaja pe care o vom usca natural ,sau cumva pe lângă o sursă de căldură , fără a forţa procesul de uscare .

După ce avem cojile uscate vom pune într-o cană cam 10-12 grame din acestea ( fructul înainte de decojire se va spăla temeinic cu apă caldă cu bicarbonat , abia după accea vom trece la decojirea sa , astfel coaja să fie curată) peste care turnăm 200 ml. de apă clocotită .

 Vom acoperi cana şi lăsăm la infuzat cca.30 de minute după care va fi gata de consum. 

Vom bea zilnic câte 2 porţii a 100 ml. pe care le vom putea îndulci uşor cu puţină miere curată.

IATĂ LA CE NE AJUTĂ CEAIUL DIN COJI DE RODIE 

- reduce stresul

- previne bolile cronice

- scade colesterolul rău 

- previne diabetul

- protejează sitemul circulator

- tratează ulcerul gastric

- ajută şi previne cancerul la stomac


                          VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Mai puteţi citi şi : ( apăsaţi pe titlul albastru )  Ceaiul din coji de banane şi puterea sa curativă

Comentarii

Trimiteți un comentariu