CUM PREPARĂM CEAIUL DIN COJI DE RODIE
Se cunoaşte faptul că rodia este regina fructelor datorită proprietăţilor sale curative , că sucul rodiilor ajută la protejarea sistemului imunitar şi a celui circulator , nici asta nu este o noutate , că rodia este supranumită şi elixirul tinereţii este arhicunoscută , însă astăzi vin cu o noutate în domeniul remediilor naturiste , tot din jurul acestui fruct minune .
Este vorba despre coaja acestuia, care după ce consumăm fructul , de fiecare dată o aruncăm , însă de astăzi nu o veţi mai face când o să aflaţi cât este de benefică şi ea pentru sănătatea noastră.
Mai întâi după ce vom scoate sâmburii fructului de rodie din coajă , vom păstra coaja pe care o vom usca natural ,sau cumva pe lângă o sursă de căldură , fără a forţa procesul de uscare .
După ce avem cojile uscate vom pune într-o cană cam 10-12 grame din acestea ( fructul înainte de decojire se va spăla temeinic cu apă caldă cu bicarbonat , abia după accea vom trece la decojirea sa , astfel coaja să fie curată) peste care turnăm 200 ml. de apă clocotită .
Vom acoperi cana şi lăsăm la infuzat cca.30 de minute după care va fi gata de consum.
Vom bea zilnic câte 2 porţii a 100 ml. pe care le vom putea îndulci uşor cu puţină miere curată.
IATĂ LA CE NE AJUTĂ CEAIUL DIN COJI DE RODIE
- reduce stresul
- previne bolile cronice
- scade colesterolul rău
- previne diabetul
- protejează sitemul circulator
- tratează ulcerul gastric
- ajută şi previne cancerul la stomac
VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
Mai puteţi citi şi : ( apăsaţi pe titlul albastru ) Ceaiul din coji de banane şi puterea sa curativă
Câte zile pe lună se consumă ceaiul de rodie?
RăspundețiȘtergere