Faimoasa tinctură din ardei iute - cum o prepari şi la ce te ajută | Cafeneaua Subiectelor


TINCTURA DIN ARDEI IUTE 

Ardeiul roşu este un foarte bun remediu natural în afecţiunile cardiovasculare fiind foarte eficient chiar şi în oprirea infarctului .

 Reduce presiunea sanguină şi îngroşând sângele în mod natural boiaua de ardei roşu Cayenne poate opri hemoragiile interne şi săngerările externe .



 Eficient în cazul unui infarct este şi ceaiul de ardei roşu folosind o linguriţă de praf de ardei la o cană de apă fierbinte acesta deschide structura celulelor mergând direct la inimă prin sistemul arterial hrănindu-l.

Pentru prepararea tincturii avem nevoie de :

- pudră de ardei roşu ( Cayenne )

- 2 ardei Cayenne proaspeţi

- alcool de 70 de grade ( votcă ,palincă)

- o sticlă de 1 litru ( sticlă, nu plastic)


PREPARAREA :


Vom umple sticla un sfert cu pudră de ardei apoi turnăm alcool suficient pentru a acoperi pudra de ardei .


Tocăm cei 2 ardei și-i vom amesteca cu suficient alcool până acesta va deveni ca un sos . 

Vom pune și acest amestec în sticlă care acum ar trebui să fie cam trei sferturi plină.

Se umple sticla până sus cu alcool agitându-se de mai multe ori în timpul unei zile .

Se va lăsa la mecerat timp de 28-30 zile după care vom strecura lichidul printr-o sită deasă sau tifon , într-i sticlă ( de preferat inchisă la culoare ) o vom sigila şi o vom depozita într-un loc uscat şi întunecos.


UTILIZARE :


Doza recomandată este de 5-10 picături la un pacient care a suferit un atac de cord , apoi se va mai adăuga aceiaşi doză la 5 minute , se va repeta de câte ori este nevoie. 

ALTE UTILIZĂRI :

- scade tensiunea arterială

- previne sinuzita

- încetinește îmbătrânirea

- taie pofta de a consuma alcool


                    

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii