Ceapa fiartă și proprietățile sale | Cafeneaua Subiectelor



CEAPA FIARTĂ ȘI BENEFICIILE SALE PENTRU SĂNĂTATE

Despre ceapă se cunoaște faptul că este cea mai consumată și răspândită legumă și mai știm că are proprietăți antibiotice, antiseptice, antimicrobiene, carminative și antiinflamatoare, având efecte uimitoare pentru gută și artrită. 



Consumul acesteia în diferite moduri ea poate lupta cu succes împotriva bacteriilor ( E.Coli și chiar Salmonella), a infecțiilor tractului urinar, previne anemia, îmbunătățește sistemul imunitar crește metabolismul , îmbunătățește sistemul nervos și sănătatea pielii.

Ceapa este o bogată sursă de vitamine precum: A, B, C, dar și o sursă bogată în fier, potasiu și fibre.

Se mai cunoaște faptul că ceapa este un excelent sedativ natural pe care-l putem obține astfel:

Tăiem o ceapă în câteva bucăți și o vom fierbe în 0,5 L de apă preț de o jumătate de oră, apa obținută o vom lăsa la răcit și o vom putea consum pentru:

- tuse 

-boli respiratorii

- pentru curățarea tractului urinar

- pentru conjuctivită

- pentru îmbunătățirea potenței masculine , aceasta se va amesteca în proporții egale cu lapte adică 100 ml. apă de ceapă fiartă cu 100 ml. lapte cald.


Acestea sunt doar câteva beneficii ale cepei fierte.

                      VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

























Comentarii