Bicicleta care produce electricitate | Cafeneaua Subiectelor



Se știe cumva că electricitatea încă nu a ajuns în toate colțurile lumii și că nu toți oamenii își permit să o plătească, beneficiind de confortul pe care-l oferă aceasta. 

Mai mult de atât, din cauza unei vieți sedentare și de ce nu din lipsa timpului, oamenii renunță la mișcare. 



Petrecând multe ore la un birou, aceștia nu mai găsesc și timpul necesar pentru o alergare ușoară sau o plimbare cu bicicleta. 

Un miliardar indian Bhargava împreună cu echipa sa, a inventat bicicleta care ne oferă electricitate, iar astfel multe familii se vor bucura de aceasta. Este nevoie însă de o oră de pedalat la această bicicletă, care va oferi curent pentru consumul casnic pentru 24 de ore. Dacă stăm și ne gândim asta poate îmbina plăcutul cu utilul și de ce nu și financiar. 

Această bicicletă este la stadiul de proiect și ar putea fi construită cu niște costuri destul de rezonabile, undeva la 100 $. Aceasta va intra în producție anul viitor la nivel de test, unde va fi testată în 20 de sate. 

Această bicicletă ar putea fi și o bună alternativă al generatorului clasic, cel pe combustibil, dacă ne gândim la o pană de curent mai lungă, cred că ne-ar fi de mare ajutor nu?

Sport și electricitate, sună bine, nu?

Urmăriți filmulețul de mai jos și veți rămâne uimiți.


Comentarii