Amestecul de ou , ceară de albine și ulei de măsline - un balsam excelent pentru sănătatea noastră | Cafeneaua Subiectelor



CUM PREPARĂM UIMITORUL BALSAM 

Această rețetă este o rețetă veche rusească lăsată moștenire din generație în generație. Simplu de făcut, ieftin dar foarte eficientă în multe afecțiuni.


Pentru prepararea acestei rețete avem nevoie de:

- 400 ml de ulei presat la rece, de preferință de măsline însă putem utiliza și ulei de nucă de cocos

- 1 ou, de preferință organic

- 60 gr. de ceară de albine

Mod de preparare:

Se fierbe oul tare și scoatem gălbenușul pe care-l pisăm cu o furculiță, punem uleiul și ceară de albine într-o cratiță și lăsăm la foc mic până când ceara s-a topit.

 Lăsăm puțin la răcit dar nu de tot ca ceară să se întărească din nou și adăugăm gălbenușul pisat și amestecăm cu o lingură de lemn până când gălbenușul este încorporat total.

 Strecurăm printr-o strecurătoare din plastic și turnăm conținutul într-un borcan cu capac cu filet. Mai mestecăm o dată înainte ca ceară să se răcească de tot..

 Sinuzită

Mai întâi topim balsamul într-o linguriță și tragem lichidul într-o pipetă și picurăm balsamul topit, 2 picături în fiecare nară de două ori pe zi, la un interval de o oră. Balsamul va desfunda sinusurile și va scoate tot puroiul.

 Otită purulentă

Pentru asta vom folosi o bucățică de vată înmuiată în balsam și introducem în ureche. Schimbăm vata la 3 - 4 ore. De asemenea putem unge cu vată și după ureche.

 Durere în gât, abces în gât, amigdalită

Ungem cu balsam gâtul apoi facem gargară. Balsamul în gât și pe gât. Trebuie să repetăm procedura de 2-3 ori în timpul nopții.


 Bronșită, dureri de stomac și intestine, ulcer

Luați o jumătate de linguriță de balsam de trei ori pe zi înainte de mese.

 Bolile femeilor: mastita, fibromul la 10 săptămâni, chisturile ovariene şi inflamaţia

 Trebuie să puneți tampoanele înmuiate în balsam în interiorul vaginului dimineața și seara. Există afirmații că după zece zile de la acest tratament, veți spune la revedere la chisturi, dar tratamentul pentru fibrom durează  ceva mai mult timp.

În cazul mastitei, ar trebui să puneți un șervețel de hârtie înmuiat în balsam pe sâni și o pungă de nylon peste ea. Trebuie să schimbi șervețelul de hârtie înmuiat în balsam la fiecare două ore.

 Arsuri, ulcere, răni, dureri de dinți și dureri la nivelul articulațiilor

Aplicați balsamul pe zona afectată peste noapte și împachetați bine. Dacă rănile nu sunt suficient de mari, puteți utiliza un tampon înmuiat în balsam.

 Dureri de dinți

Dacă suferiți de această afecțiune, înmuiați degetul curat în balsam și masăm dintele și gingia afectată.

 Ulcer trofic, gangrenă

Puneți șervețele de hârtie înmuiate în balsam pe zona afectată și continuați să le schimbați la fiecare două ore.

 Hemoroizi

Faceți un tampon dintr-o tifon și puneți-l pe zona afectată și-l lăsăm peste noapte, timp de 8-10 zile sau până când există o îmbunătățire.

Întărește unghiile

Întindeți balsamul pe unghii și puneți mănuși medicinale și stați așa peste noapte.

  Pentru acest amestec trebuie să folosiți ceară naturală produsă de albine.

 Pentru uz extern, puteți utiliza orice tip de ulei vegetal, iar pentru intern - este mai bine să fie ulei de măsline.

                VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii