Băutura cu banane care ne detoxifiază organismul și ne ajută să slăbim | Cafeneaua Subiectelor



CUM PREPARĂM BĂUTURA CU BANANE 

Bananele sunt printre cele mai iubite fructe , iar asta nu se datorează numai faptului că ele au un gust bun inconfundabil , dulce , ele mai au și o aromă deosebită dar și proprietăți curative excelente . 

Potasiul este baza acestor fructe , ceea ce înseamnă că sunt foarte recomandate pentru consumul celor care suferă de boli cardiace și nu numai .



Despre banane se mai știe că dacă le vom consuma seara înainte de culcare , o să ne confere stări de relaxare și astfel vom dormi bine și sănătos.

Nu voi continua cu proprietățile benefice ale bananelor , pentru că articolul ne va arăta cum să obținem o băutură cu banane care ne va ajuta să slăbim și nu numai.

Ce nu se știe despre sucul banane este faptul că el ne poate ajuta să detoxifiem organismul , dar cel mai important efect al sucului de banane este acela de a ne ajuta să scăpăm de depozitele de grăsime din jurul taliei și a burții, unde se cunoaște faptul că din acestă zonă este cel mai greu de eliminat țesutul adipos.

CUM PREPARĂM SUCUL DE BANANE 

Ingrediente:

- 1 banană

- 1 portocală

- 1/4 de lingură de ghimbir măcinat

- 1 lingură de ulei de nucă de cocos

- o jumatate de cana de iaurt fara grasime

- 2 linguri de semințe de in

- 2 linguri de proteine ​​din zer

PREPARARE :

Puneți toate ingredientele menționate mai sus într-un blender și amestecați puțin. Veți obține băuturi sănătoase și gustoase.

Consumați această băutură sănătoasă dimineața pe stomacul gol și nu uitați  să beți un pahar de apă călduță după aceea. 


                      VĂ DORESC SĂNĂTATE ,CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii