Ceaiurile de citrice ne întăresc imunitatea şi ne ajută să slăbim sănătos | Cafeneaua Subiectelor



CEAIURI DE CITRICE - PREPARARE - ADMINISTRARE

Este adevărat faptul că sunt o mulţime de metode prin care putem slăbi , sunt o mulţime de remedii şi cure care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus , însă astăzi vă voi prezenta câteva ceaiuri şi anume ceaiurile care au la bază citricile.


Aceste ceaiuri le putem transforma în aliaţii noştrii împotriva kilogramelor  dar ele pot lupta foarte bine cu bolile , întărind imunitatea organismului.

Portocalele, grapefruitul şi lămâile accelerează metabolismul , ajutând la o slăbire sănătoasă şi blândă , iar asta se datorează faptului că ne scade apetitul alimentar .

CEAI DE LĂMÂIE ŞI MUŞEŢEL

Spălăm foarte bine o lămâie pe care apoi o tăiem felii nedecojită , o punem într-un ibric cu 1 lingură de flori de muşeţel peste care turnăm 500 ml. de apă clocotită, acoperim  şi vom lăsa la macerat 8-10 ore . Filtrăm şi vom consuma infuzia dimineaţa pe stomacul gol.

CEAI LĂMÂIE ŞI SOC 

Într-o cană vom pune 2 felii de lămâie şi o linguriţă de flori de soc uscate peste care turnăm apă clocotită până la umplere , lăsăm la infuzat un sfert de oră , filtrăm şi consumăm cât mai fierbinte , chiar dacă este cazl să-l reîncălzim. Cura se face timp de 2 săptămâni timp în care vom consuma zilnic 3 căni de infuzie neîndulcită după care facem pauză de 1 săptămână deoarece acest ceai este diuretic.


PORTOCALĂ ŞI SCORŢIŞOARĂ

Într-un vas vom pune 1 litru de apă plată pe care-l punem pe foc , când apa începe să clocotească oprim focul şi adăugăm 4 -5  felii de portocală cu coajă şi o jumătate de linguriţă de praf de scorţişoară , acoperim şi lăsăm la infuzat 15 minute . Vom consuma această infuzie pe parcursul unei întregi zile dar în special înainte de mesele principale.

GRAPEFRUIT ŞI CEAI VERDE

Într-un vas adăugăm 3 -4 felii de grapefruit şi 1 lingură de ceai verde peste care turnăm 500 ml. de apă clocotită , lăsăm la infuzat preţ de 10 minute  , filtrăm şi consumăm 2 căni pe zi , una dimineaţa şi următoarea la prânz înainte meselor.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Comentarii