Remediu naturist care detoxifică eficient rinichii | Cafeneaua Subiectelor



DETOXIFIEREA RINICHILOR CU AJUTORUL CEPEI 

Ştim cu toţii ce funcţie au rinichii în organismul nostru însă cei mai mulţi dintre noi facem greşeli în privinţa asta, deoarece, când  vedem un articol de genul acesta îl ignorăm deoarece, gândim că dacă nu am probleme cu rinichii nu am de ce să mă informez sau pur şi simplu simţi că nu trebuie să ştii asta. 

Ceea ce nu luăm în considerare este faptul că nu trebuie să suferim de anumite afecţiuni renale ca să ne ajutăm rinichii în buna lor funcţionare şi să le oferim o detoxifiere periodică, deoarece menţinerea lor sănătoşi este un aspect foarte important şi determinant pentru buna funcţionare a întregului organism. 


O problemă seriosă apare atunci când la nivelul rinichilor se acumulează foarte multe toxine iar ei nu îşi mai pot îndeplinii rolul corespunzător.

Un aliat puternic care ne ajută la detoxifierea rinichilor este banala ceapă, datorită proprietăţilor sale diuretice, antibiotice şi purificatoare, ceapa are puterea de a crea un baraj protector împotriva agenţilor infecţioşi şi a pagubelor provocate de radicalii liberi.

Ceapa conţine alicină, substanţa activă cu efecte puternice antiinflamatoare şi detoxifiante, ceea ce face ca funcţiile rinichilor să fie mult îmbunătăţită mai ales dacă la nivelul lor sunt acumulări de toxine.

IATĂ REŢETA ACESTUI REMEDIU NATURIST:

Avem nevoie de :

- sucul de la 3 lămâi

- 2 cepe 

- 3 fire pătrunjel

- 2 litri apă plată


Punem apa într-un vas pe foc, curăţăm, spălăm şi feliem ceapa, pe care le vom pune împreună cu sucul de lămâie şi pătrunjelul, vom lăsă totul pe foc timp de un sfert de oră, lăsăm să se răcească şi filtrăm lichidul.

Lichidul trebuie porţionat în 6 porţii pe care le vom consuma pe tot parcursul întregii zile însă nu mai mult de 3 zile pe săptămână, iar remediul trebuie administrat nu mai mult de 2 săptămâni, deoarece acest remediu are un efect diuretic puternic.

 Pe parcursul administrării remediului vom evita consumul de zahăr , sare ( sodiu ) şi grăsimile saturate iar în schimbul lor vom consuma mai multe fructe şi legume.

Nu este recomandat consumul acestui remediu persoanelor care suferă de iritație gastrică, a celor cu reflux gastroesofagian, celor cu hipotensiune arterială, persoanelor cu hipoglicemie.

                      

                       VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Mai puteţi citi şi :  Păstrează-ţi rinichii sănătoşi cu plante

Comentarii