Băile cu ceai şi beneficiile lor | Cafeneaua Subiectelor



BĂILE DE CEAI 

Cu siguranţă la sfârşitul săptămânii simţim nevoia de o relaxare în plus , iar pentru asta avem nevoie de timp şi ceva bani pentru a putea merge la un centru SPA , unde relaxarea este cuvântul de ordine .

 Acum ca să fim cinstiţi cu noi , nu toţi avem timpul , dispoziţia şi banii necesari pentru a vizita aceste centre,însă nevoia acută de relaxare nu va dispărea doar din motivele mai înainte arătate .

Însă nu totul este pierdut , nu totul este terminat în acest aspect , există şi o alternativă simplă , puţin costisitoare şi la îndemâna noastră . Soluţia este destul de eficientă şi chiar indicată pentru relaxare şi sănătate, este baia cu ceai .


 Imaginează-ţi numai ce efecte revigorante şi beneficie are o asemenea baie asupra organismului tău , cu mirosurile inconfundabile ale diferitelor plante , acesta ne ajuta foarte mult pentru psihic , decongestionarea muşchilor şi o stare de bine generală.

Tot ce trebuie să faci pentru asta , este să alegeţi tipul de ceai pe care îl doriţi să-l folosiţi pentru relaxarea de la sfârşit de săptămână . Voi prezenta orientativ câteva tipuri de ceai , însă totul rămâne la alegerea voastră .

- Ceaiul de mentă , cu mirosul său inconfundabil va revigora pielea , având efecte extrem de eficiente asupra labelor picioarelor , datorită calităţilor sale antifungice.

- Ceaiul de muşeţel , va înmuia pielea , este recomandat să înmoi chiar şi capul în acest ceai , deoarece are efecte antibiotice şi va acţiona şi asupra firului de păr şi a scalpului.

- Ceaiul verde este favoritul măştilor de faţă , iar tanini din compoziţia lui tonifiază pielea şi amplifică activitatea antioxidantă.

- Ceaiul negru este variantă mai ieftină a ceaiul verde însă cam cu acceleaşi efecte , deci şi el este recomandat.


Iată cum putem prepara o baie cu ceai :

Avem nevoie de 6 plicuri de ceai de care doreşti , pe care le vom infuza în 1 litru de apă fierbinte , nu clocotită , pe care le vom lăsa la infuzat cca. 10 minute , după care pregătim cada cu apă fierbinte , turnăm infuzia în cadă amestecând .

Acum eşti pregătit pentru o baie relaxantă şi binemeritată .

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Puteţi citi şi ....Băile de seară cu ghimbir

Comentarii