Remediu naturist tradiţional german miraculos. Află şi tu cum se prepară şi la ce te ajută | Cafeneaua Subiectelor


REŢETĂ REMEDIU NATURIST TRADIŢIONAL GERMAN

Acest remediu naturist este un remediu german tradiţional care a fost folosit mulţi ani de-a rândul cu mare succes în tratarea oboselii , răcelii, gripei , infecţiilor , colesterolului , aterosclerozei , a pietrelor la rinichi şi a congestiilor vasculare.


Curăţă organismul de toxine şi întăreşte sistemul imunitar , reduce nivelul colesterolului rău din organism ,desfundă arterele  , este un bun adjuvant pentru sistemul imunitar şi luptă cu succes în prevenirea infecţiilor .

CE NE TREBUIE SĂ PREPARĂM ACEST REMEDIU NATURIST :

- 3 cm. de rădăcină de ghimbir sau 2 linguri de ghimbir ras.

- 4 lămâi

- 4 căţei de usturoi

- 2 litri de apă plată

Curăţăm usturoiul , spălăm lămâile pe care le vom tăia felii ,apoi le vom pune într-un blender împreună cu ghimbirul şi vom mixa pâna vom obţine un compost omogen , după care punem acest amestec într-o cratiţă cu apă în care vom amesteca continuu până când apa va începe să scadă , luăm cratiţa de pe foc , lăsăm la răcit , strecurăm şi vom păstra compoziţia într-un recipient din sticlă. 

După ce s-a răcit putem adăuga şi puţină miere organică.

Vom consuma un pahar cu 2 ore înainte de masă pe stomacul gol timp de 3 săptămâni apoi vom face o pauză de o săptămână , apoi vom continua tratamentul pentru o lună.


După 3 săptămâni ne vom simţi plini de energie , sănătoşi şi mai proaspeţi din punct de vedere fizic dar şi mental.


                 VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Comentarii