Remedii naturiste care refac ficatul | Cafeneaua Subiectelor



                      Cum regenărăm ficatul pe cale naturală       

    Alimentaţia necorespunzătoare , mediul înonjurător destul de toxic, medicamentele, viciile şi o viaţă încărcată de stres şi nemulţumiri, din păcate toate acestea au un efect dramatic asupra ficatului. 

Totuşi există alternative naturiste pe care le putem folosi în avantajul nostru, totul este să vrem şi să înţelegem importanţa pe care o au remediile naturiste pentru organismul nostru.


Pentru regenerarea ficatului putem folosi următoarele :

- Extractul de sâmburi de struguri este recomandat datorită faptului că are efecte antioxidante şi conţine resveratol, fiind un bun adjuvant în buna funcţionare a ficatului cu efecte regenerative ale celulelor hepatice.


 Cura cu extract se poate aplica pe o perioadă de 90 de zile, timp în care se consumă 6 picături de 3 ori pe zi sau o capsulă zilnic.

- Salata de pătrunjel şi ridichii este recomandată deoarece se cunoşte faptul că pătrunjelul elimină toxinele şi reduce semnificativ congestia ficatului. 


Pentru efecte maxime ale pătrunjelului consumă-l în stare crudă, tocat în salate sau în alte amestecuri crude.

Rădăcina de pătrunjel este şi ea foarte benefică şi o putem folosi dată prin răzătoare şi o putem combina foarte optim cu ridiche, ţelină sau morcov.


- Ridichea neagră este un bun curator eliminând impurităţile acumulate fiind recomandată în alimentaţia celor ce suferă de afecţiuni şi tulburări hepatice . 

Vom tăia ridichea neagră rondele, aşezăm într-un vas, straturi, peste care vom pune zahăr până le vom acoperi. 

Lăsăm la macerat până când în interiorul vasului se va forma un sirop gros şi zahărul a dispărut, vom lua 3 linguri dimineaţa pe stomacul gol timp de 1 lună.

- Secara este şi o sursă excelentă pentru cei ce suferă sau au probleme cu ficatul. 


O putem utiliza sub forma decoctului, pentru care ne trebuie 30 gr. de secară peste care vom turna o cană de apă rece şi vom consuma 2 căni zilnic.

 Acesta va acţiona asupra ţesutului hepatic şi va ajuta la refacerea celulelor ficatului.

                          VĂ DORESC SĂNĂTATE CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


mai citeşte şi...REMEDIU NATURIST STRĂVECHI ÎMPOTRIVA BOLILOR DE FICAT - PASTA DE SUNĂTOARE CU MIERE

Comentarii