Sucul de pătrunjel şi sănătatea | Cafeneaua Subiectelor



CE BENEFICII ARE SUCUL DE PĂTRUNJEL PENTRU SĂNĂTATE .AFLĂ CUM SE PREPARĂ ŞI LA CE TE AJUTĂ.

Pătrunjelul este planta cu care obişnuim să ne condimentăm ciorbele şi mâncărurile în general , oferindu-ne o savoare inconfundabilă şi de neegalat însă el ne poate ajuta şi în sănătatea noastră zilnică .


Îl vom găsi în pieţe pe tot parcursul anului , în stare crudă , aşa că nu va fi foarte greu de procurat şi folosit.

 Cu un compus multiplu de vitamine A , B, C , K şi minerale ca fier şi potasiu este planta care are un puternic efect în eliminarea kilogramelor în plus , acţionând ca un detoxifiant , deoarece este diuretic şi astfel elimină toxinele , reducând pofta alimentară ,combatănd retenţia de apă din organism ,menţine echilibrul zahărului în sânge ,elimină efectele de balonare şi fluctuaţiile de greutate.



Sucul de pătrunjel crud , prin proprietăţile sale ajută la funcţionarea pe cale naturală a tiroidei şi glandelor suprarenale dar este un bun adjuvant pentru bolile de ochi .

Un amestec de pătrunjel ,morcov ,ţelină şi spanac ,transformate în suc, devine unul dintre cele mai puternice remedii naturiste cu efecte terapeutice uimitoare.

Sunt multe combinaţiile în care pătrunjelul îşi poate găsi locul alături de multe alte legume cu efecte terapeutice dintre cele mai bune.

Pentru obţinerea sucului de pătrunjel, vom proceda foarte simplu : după ce am spălat bine legătura de pătrunjel vom pune frunzele în storcător , peste care vom turna apă ( de preferat plată ) cât să le acopere . 

Vom presa până când vom obţine practic o compoziţie lichidă ce se poate bea  . nu este recomandat să îl consumăm după cinci ore după ce a fost preparat ,ci se va consuma de preferat proaspăt , imediat după stoarcere .



Se va consuma zilnic sucul obţinut dintr-o legătură de pătrunjel înainte de masa de prânz , timp de 3 săptămâni , şi astfel vă întăriţi imunitatea , vă ajută să slăbiţi ,iar grăsimea de pe abdomen se va topi .



                   VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii