Știai că ghimbirul îți poate îmbunătăți viaţa sexuală? | Cafeneaua Subiectelor



ŞTIAI CĂ GHIMBIRUL ÎŢI POATE INFLUENŢA VIAŢA SEXUALĂ?

Ghimbirul este originar din India, însă datorită calităţilor sale culinare şi a celor medicinale, el a fost repede adoptat mai în întreaga lume, Nigeria fiind cel mai mare cultivator ca întindere, adică este cultivat pe 180 de mii de hectare de pe care se recoltează aproximativ 125 de mii de tone, apoi urmează India care cultivă 95 de mii de hectare de pe care se recoltează 350 mii de tone însă mare parte pentru propria-i piaţă .

China este cel mai mare exportator de ghimbir, exportând cca.232 de mii de tone anual.

Ghimbirul mai este folosit şi în industria parfumurilor, cosmeticelor şi în medicina alternativă, însă să nu uităm faptul că el la origini este doar un condiment.

Ştim cu toţii că ghimbirul este unul dintre cele mai apreciate produse naturiste cu proprietăţi de calmare în mod special a stomacului iritat, el stimulând producţia bilei şi implicit a salivei.

Proprietăţile lui curative sunt multiple, de la circulaţia vasculară, la detoxifiere, reducând colesterolul, la efectele antiinflamatorii, însă despre proprietatea sa afrodisiacă nu se prea discută.



Consumul periodic de ghimbir ajută foarte mult la circulaţia sangvină şi implicit redirecţionează fluxul către organele genitale.

În celebra KAMA SUTRA se menţionează faptul cum că ghimbirul poate trata disfuncţiile sexuale erectile, împiedică ejacularea precoce şi poate regla ciclul menstrual al femeilor.

În plus de asta pare un bun remediu naturist pentru afecţiuni precum cistita sau candida.

O modalitate de a consuma ghimbirul este accea să adaugi puţin ghimbir în apă şi să o consumi pe tot parcursul zilei

O altă metodă este ceaiul pe care îl vom prepara astfel: la două cani de apă adaugă o linguriţă de ghimbir ras sau feliat, după ce apa a fiert adaugi ghimbirul şi îl laşi la infuzat 10 minute, ulterior îi poţi adăuga şi zeama de la o lămâie, recomandarea fiind a se consuma 3 căni pe zi pentru a te bucura de calităţile lui.

Altă metodă este apa cu ghimbir care se obţine într-un litru de apă se adaugă două linguriţe de ghimbir pisat pe care îl punem acoperit la frigider timp de 8 -10 ore.


Cea mai folosită metodă de a consuma ghimbirul este acea sub forma de ceai, însă poate fi adăugat şi în salate, sucuri de fructe sau legume. Se spune că 3 centimetri de ghimbir ras este un adevărat miracol pentru întregul organism.

                             VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

citeşte şi - Apa de ghimbir şi beneficiile sale

Comentarii