Beneficiile lămpilor de sare de Himalaya pentru sănătatea ta | Cafeneaua Subiectelor



BENEFICIILE LĂMPILOR DIN SARE DE HIMALAYA PENTRU SĂNĂTATEA TA

Cu toţii am văzut sau am auzit cel puţin o dată, despre aceste lămpi din sare de Himalaya, le-am privit admirativ, uneori le-am cercetat, dar aproape niciodată nu ne-am interesat ce efecte şi beneficii pot aduce aceste bucăţi de sare, sănătăţii noastre. 


Poate din comoditate, poate din lipsa timpului, poate nu ne-am gândit la asta, astăzi voi expune câteva dintre beneficiile acestei lămpi.

 Nu voi face aici o descriere amănunţită, cum funcţionează şi pe ce principii, despre ionii pozitivi sau negativi, ci doar o scurtă eneumerare a beneficiilor asupra sănătăţii noastre.

Persoanele care deţin astfel de lămpi au constatat îmbunătăţiri la nivel fizic dar şi mental, imediat după ce au intrat în contact cu ele. 

- ajută în afecţiuni respiratorii, chiar şi a răcelilor 

- afecţiuni ale pielii 

- dureri de cap şi migrene 

- reumatism, ameliorează şi calmează durerile provocate de acesta 

- afecţiuni ale sistemului circulator

- afecţiuni care au la bază stresul 


Lămpile purifică aerul din încăperile în care sunt folosite, ne relaxează datorită culorilor calmante pe care ni le conferă, nuanţe de roz şi portocaliu fiind foarte utilizate şi în terapiile cu culori, pentru tratarea unor tulburări la nivelului sistemului nervos şi a insomniei.

Nu ar trebui să ne aşteptăm la nişte rezultate spectaculoase dacă aşezăm o astfel de lampă într-un colţ de cameră sau într-o cameră unde nu îţi petreci mult timp, astfel nu veţi obţine rezultatele scontate, aşezaţi-o în camera unde vă desfăşuraţi activitatea cea mai mare parte a timpului sau unde sunt concentrate cele mai multe aparate electronice, aici este locul cel mai indicat pentru a poziţiona o astfel de lampă.

Aceste lămpi sunt foarte bune şi pe perioada iernii când aerisirea camerelor se face mult mai rar, ele având proprietatea de a îmbunătăţii calitatea aerului din cameră.

O puteţi amplasa chiar şi în dormitor, ştiind că sunt cure cu sare care se fac în adâncul salinelor, pentru diferite afecţiuni, atunci prin această bucată mică de sare, avem un colţ de salină chiar în dormitorul nostru.


                         VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Comentarii