Unul dintre cele mai bune detoxifiante naturale - lămâie îngheţată | Cafeneaua Subiectelor



LĂMÂIA ÎNGHEŢATĂ - detoxifiant natural 

Din cele mai vechi timpuri lămâia a demonstrat că are o incredibilă putere de a elimina toxinele din organism , de a ajuta organele de a purifica , de a întări sistemul imunitar , luptând cu mare succes în prevenirea multor boli. 



Puţini dintre noi ştiu despre coaja lămâii, că ea conţine de zece ori mai multe vitamine decât fructul propriu-zis, în plus pentru a beneficia de acestea pe deplin trebuie să îl consumaţi îngheţat.

Coaja lămâilor este un aprig inamic al paraziţilor sau a viermilor prezenţi în corp dar şi un bun adjuvant în a elimina toxinele iar peste toate acestea are şi un puternic efect antibacterian, combate stresul şi depresia , reglează tensiunea arterială.

Pentru a consuma lămâia îngheţată : se spală bine lămâile cu apă în care a fost diluat bicarbonat de sodiu , se clătesc ,se şterg cu prosoape de hârtie apoi se vor pune în congelator . 

După ce vor fi îngheţat se răzuie şi se va transforma într-o pudră de lămâie care se poate consuma în salate, sosuri, supe ,cereale, ceaiuri sau chiar în băuturi naturale. 

Simplu de realizat, ieftin şi foarte benefic pentru organism şi de ce nu și gustos . Nu ne rămâne decât să-l consumăm .

              VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !




Comentarii