Beneficiile incredibile ale oţetului de mere | Cafeneaua Subiectelor



CE NU ŞTIAI DESPRE OŢETUL DE MERE 

În medicina tradiţională şi chiar în cea alternativă ,oţetul de mere se bucură de o recunoaştere din ce în ce mai mare , spre deosebire de alte remedii acesta are avantajul de a fi foarte ieftin şi foarte lesne de procurat , iar asta face ca el să fie nelipsit din bucătăria noastră .

Oţetul de mere este folosit cu succes pentru sănătate , dietă şi chiar frumuseţe .



IATĂ CÂTEVA UTILIZĂRI ALE SALE : 

În durerea din stomac 

Când te doare stomacul amestecă două linguriţe de oţet într-un pahar cu apă , bea şi vei simţi efectul în scurt timp.

Îmbunătăţeşte digestia 

Gustul său acru stimulează secreţia de salivă şi de sucuri digestive şi astfel mâncarea va fi digerată mult mai uşor şi mai repede . Încercaţi să luaţi o linguriţă de oţet de mere  cu puţină apă înainte de mese 

Menţine glicemia în limite normale

Diluăm 2 linguriţe de oţet de mere într-un pahar cu apă şi-l vom consuma înainte de culcare,aceasta va menţine glicemia în limite normale până a doua zi dimineaţa.

Păstrează dinţii sănătoşi

Datorită proprietăţilor sale antimicrobiene oţetul de mere poate fi folosit şi ca apă de gură . Acesta va elimina bacteriile care provoacă cariile . Diluează o lingură de oţet într-o jumătate de pahar cu apă , clătiţi bine gura şi dinţii , însă nu trebuie exagerat deoarece va ataca smalţul . Clătiţi bine cu apă după ce aţi folosit oţetul.






Roşu în gât 

Fă gargară cu un amestec de un sfert de cană de apă caldă cu un sfert de cană de oţet de mere la un interval de o oră. 

Scade  colesterolul

Dacă bei zilnic 15 ml. de oţet de mere vei scădea colesterolul eficient şi pe baze naturale.

Nas înfundat 

Amestecă o linguriţă de oţet de mere într-un pahar cu apă si bea-l. O să observi că nasul se va decongestiona şi vei respira normal.

Luptă împotriva acneei 

Fiind un excelent tonic pentru piele oţetul de mere previne erupţiile şi tratează acneea. Luaţi vată sau bureţi demachianţi pe care-i înmuiaţi în oţet de mere şi ştergeţi-vă faţa .

Ajută la slăbit

Practic el nu are efecte asupra procesului de slăbire însă dacă vom consuma 1 linguriţă  de oţet de mere diluat într-un pahar cu apă , acesta ne va da senzaţia de saturare , iar astfel vom mânca mai puţin.

Redă strălucirea părului

Într-o cană cu apă adăugaţi o linguriţă de oţet de mere , după ce aţi spălat părul cu şampon clătiţi cu apa cu oţetşi veţi observa cum părul dvs. va străluci .

Curăţă tenul şi pielea

Oţetul de mere este foarte eficient în curăţirea tenului de impurităţi , datorită proprietăţilor sale antimicrobiene face din el o soluţie foarte bună pentru piele şi ten. Pune 1 lingură de oţet de mere într-un bol peste care toarnă o cană de apă călduţă , apoi cu vată sau bureţi demachianţi , înmoaie şi şterge faţa cu delicateţe .



                     VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii