Remedii naturiste pentru îngrijirea mâinilor





REMEDII NATURISTE PENTRU ÎNGRIJIREA MÂINILOR 

În perioada verii ne confruntăm cu diferite probleme care ne dau bătăi de cap în privinţa îngrijiri pielii.

 Datorită căldurii ,a alimentaţiei , a hidratării necorespunzătoare şi a aerului destul de cald ne putem confrunta cu probleme ale mâinilor , sau mai bine spus ale pielii mâinilor . 


Detergentul , alimentaţia , expunerea nesănătoasă la razele soarelui , fac ca pielea mâinilor să pară uscată şi chiar să se crape , dându-le un aspect destul de neplăcut şi de neîngrijit.

Putem recurge la creme dar şi la remedii naturiste care ne vor ajuta să scăpăm de această prolemă pe cale naturală , ele fiind indicate chiar şi dacă nu avem o asemnea problemă , va hidrata şi tonifia pielea mâinilor şi ne va conferi un plus de confort .

Iată cele mai bune remedii pentru mâini uscate şi crăpate:

1. Preparăm o pastă dintr-o jumătate de avocado bine copt, o lingură de ulei de măsline şi o lingură de oţet de mere, amestescăm totul bine, apoi aplicăm pasta obţinută pe mâini. Lăsăm să acţioneze 15 minute, apoi clătim cu apă călduţă iar pielea va deveni mai fină.

2.  Înmuaiem mâinile, timp de câteva minute, într-un recipient în care am turnat apă şi oţet de mere ne ştergem superficial. Oţetul de mere ne va ajuta la calmarea mâinilor crăpate şi uscate.


3. Preparăm o mască cu un gălbenuş de ou, puţin suc de lămâie şi o lingură de ulei de măsline, aplicăm totul pe mâini şi stăm aşa timp de 15 minute, după care clătim cu apă călduţă. Această mască previne îmbătrânirea mâinilor şi catifelează pielea.

4. Fă-ţi propria cremă de mâini - Combină puţină apă de trandafiri cu o lingură de glicerină şi câteva picături de suc de lămâie. Masează mâinile cu această loţiune, care, în plus, ajută şi la estomparea petelor de pe piele.

5. Prepară o cremă din suc de castraveţi şi glicerină şi dă-te cu ea pe mâini în fiecare seară. Aceasta te va ajuta să-ţi hidratezi corespunzător pielea.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii